Spreadthesign - en international ordbog, hvor vi vil gøre alle verdens tegnssprog tilgængelige.

Dette pædagogiske selvlærende værktøj er gratis at bruge til alle i verden.
I starten blev dette projekt udført med det formål at forbedre sprogkvalifikationerne hos vores erhvervsstuderende, når de gik i udlandet for arbejdspraksis.

Mellem årene 2006 og 2010 uploadede vi ord og videoer på flere fagområder til ordbogen.

I 2012 forbedrede vi funktionerne og tilføjede flere sprog samt flere ord for hver partner at oversætte. Spreadthesign fik også flere sætninger og ikke kun enkelte ord / tegn.

Mellem årene 2012 og 2015 indsatte vi endnu mere indhold i vores database - 15.000 tegn / ord pr. Sprog. Vi har også tilføjet billeder til nogle ord.

Mellem årene 2015 og 2018 gjorde vi et stort kvalitetsarbejde, hvor vi korrigerede tidligere fejl. Vi har også lavet en ny hjemmeside med nye funktioner, for eksempel kortfunktionen. I løbet af disse år har vi også tilføjet endnu flere sprog.

Vi udvider vores partnerskab løbende med nye lande og nye sponsorer af dette gratis webværktøj. Hvert land repræsenteret har sit hold med ansvar for deres sprog på denne hjemmeside. Hvis de ikke er eksperter selv, er det deres ansvar at forbinde tegnsprogeksperter til korrekturlæsning. Landsholdene er nemme at kontakte for kommentarer eller forslag.

Spreadthesign hjælper tusindvis af mennesker hver dag for at finde det tegn, de søger efter. Vi er også tilgængelige som apps til smartphones og tablets med navnet 'Spread signs'.

A MULTILINGUAL DICTIONARY FOR SIGN LANGUAGES: "SPREADTHESIGN"
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Austria - 2015
Download

Vil du forbinde dit land og din organisation med dette dokumentationsarbejde?
Kontakt venligst koordinator Thomas Lydell - thomas.lydell@signlanguage.eu +46721765145

Tak for brugen af ​​spreadthesign.com, et produkt fra non-profit association European Sign Language Center.

Follow us on social media
Facebook | Instagram