Spreadthesign - kansainvälinen sanakirja, jossa haluamme tehdä maailman kaikkien viittomakielten saataville.

Tämä pedagoginen itsetuntotyökalu on vapaasti käytettävissä kaikille maailmalle.
Alussa projekti tehtiin tavoitteena ammatillisten oppilaiden kielitaidon parantaminen, kun he menivät ulkomaille työharjoitteluun.

Vuosina 2006-2010 lähetimme sanoja ja videoita useilla ammatillisilla aloilla sanakirjaan.

Vuonna 2012 parannimme toimintoja ja lisäsimme useampia kieliä sekä enemmän sanoja kustakin kumppanista kääntämiseen. Spreadthesign sai myös lisää lauseita eikä vain yksittäisiä sanoja / merkkejä.

Vuosina 2012-2015 lisäsimme entistä enemmän sisältöä tietokantaamme - 15 000 merkkiä / sanaa kieltä kohti. Lisäsimme myös kuvia joihinkin sanoihin.

Vuosina 2015 ja 2018 teimme merkittävän laadun, jossa oikaisemme aikaisemmat virheet. Teimme myös uuden verkkosivuston, jolla on uusia toimintoja, esimerkiksi karttatoiminto. Näinä vuosina lisäsimme vielä enemmän kieliä.

Kehitämme jatkuvasti kumppanuutta uusien maiden ja uusien ilmaisohjelmien sponsoreiden kanssa. Jokainen edustettu maa on tällä verkkosivustollaan vastuussa omasta kieliryhmästä. Jos he eivät ole asiantuntijoita itse, heidän on hoidettava yhteys viittomakielen asiantuntijoihin oikolukuun. Maajoukkueiden on helppo ottaa yhteyttä kommentteihin tai ehdotuksiin.

Spreadthesign auttaa tuhansia ihmisiä joka päivä löytääkseen haluamansa merkin. Saatavilla on myös sovelluksia älypuhelimille ja tabletteille, joiden nimi on "Levitä merkit".

A MULTILINGUAL DICTIONARY FOR SIGN LANGUAGES: "SPREADTHESIGN"
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Austria - 2015
Download

Haluatko liittää maan ja organisaation tähän dokumentaatiotyöhön?
Ota yhteyttä koordinaattori Thomas Lydell - thomas.lydell@signlanguage.eu +46721765145

Kiitos, että käytit spreadthesign.com-sivustoa, joka on voittoa tavoittelematon yhdistyksen eurooppalainen kielikeskus.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
Facebook | Instagram