Spreadthesign - un dicționar internațional în care vrem să facem accesibile toate limbile semnelor lumii.

Acest instrument pedagogic de auto-învățare este gratuit pentru toți cei din lume.
La început, acest proiect a fost realizat cu scopul de a îmbunătăți competențele lingvistice ale studenților noștri profesioniști, atunci când mergem în străinătate pentru a practica.

Între anii 2006 și 2010 am încărcat cuvinte și videoclipuri în mai multe domenii profesionale în dicționar.

În 2012 am îmbunătățit funcțiile și am adăugat mai multe limbi, precum și mai multe cuvinte pentru fiecare partener de traducere. Spreadthesign a primit apoi mai multe fraze și nu numai cuvinte / semne singulare.

Între anii 2015 și 2018 am făcut o lucrare de calitate, unde am corectat greșelile anterioare. Am realizat, de asemenea, un nou site web cu funcții noi, cum ar fi funcția de hartă. În acești ani am adăugat și alte limbi.

Ne extindem permanent parteneriatul cu noi țări și noi sponsori ai acestui instrument web gratuit. Fiecare țară reprezentată are echipa responsabilă de limba sa pe acest site web. Dacă nu sunt ei înșiși experți, este responsabilitatea lor să facă legătura între experții în limbajul semnelor pentru corecții. Echipele naționale sunt ușor de contactat pentru comentarii sau sugestii.

Spreadthesign ajută mii de oameni în fiecare zi, pentru a găsi semnul pe care îl caută. De asemenea, suntem disponibili ca aplicații pentru smartphone-uri și tablete cu denumirea "Semne de propagare".

A MULTILINGUAL DICTIONARY FOR SIGN LANGUAGES: "SPREADTHESIGN"
Alpen-Adria-Universität Klagenfurt, Austria - 2015
Download

Doriți să vă conectați țara și organizația la această lucrare de documentare?
Vă rugăm să contactați coordonatorul Thomas Lydell - thomas.lydell@signlanguage.eu +46721765145

Vă mulțumim că ați folosit spreadthesign.com, un produs din Centrul de limbă europeană pentru semnografie.

Follow us on social media
Facebook | Instagram